Rüyada kocasının kaçtığını görmek

Rüyada kocasının kaçtığını görmek iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, de rahatının yerine geleceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine delalet eder.

Rüyada kocasının kaçtığını gördüyseniz:

  • Siz dahil herkes belli konularda niçin anlaşılamayacağı üzerine fikirlerini beyan konusunda yarış içerisinde olabilir.

Rüyada kocasının kaçtığını görmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına işaret eder.

Rüyada birinin kocaya kaçtığını görmek karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocaya kaçan birini görmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kocaya kaçtığını görmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada kardeşinin kocaya kaçtığını görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kızın kocaya kaçtığını görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına işarettir.

Rüyada kocasının kaçırıldığını görmek işlerin yakın zamanda bozulacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kocasından kaçtığını görmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments