Rüyada kocasından kaçtığını görmek

Rüyada kocasından kaçtığını görmek başını borçlardan kaldıramayacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Rüyada kocasından kaçtığını gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönlü düşünmeyen veya sizinle aynı tarafta olmayan kişiler size zarar verebilir.

Rüyada başkasının kocaya kaçtığını görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, bekar ise evleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşinin kocaya kaçtığını görmek rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, atılım yapacağına, ileriye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızının kocaya kaçtığını görmek yeni yerler göreceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine delalet eder.

Rüyada kocaya kaçan birini görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, yeni duygular tadacağına tabir olunur.

Rüyada kızını kocaya kaçmış görmek yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, yenisinin başlayacağına delalettir.

Rüyada kızın kocaya kaçtığını görmek çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine tabir olunur.

Rüyada bir kızın kocaya kaçtığını görmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine işaret eder.

Rüyada kocaya kaçtığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments