Rüyada kocasının başkasıyla yattığını görmek

Rüyada kocasının başkasıyla yattığını görmek tartışmaların sonlandırılacağına, allah’ın inayetini kazanacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına işarettir.

Rüyada kocasının başkasıyla yattığını gördüyseniz:

  • Ortamı sakinleştirmek veya aydınlatmak için söyleyeceğiniz sözler yeterli olmayabilir.

Rüyada kocasını başka kadınla yatarken görmek rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine alamet eder.

Rüyada kocasının başkasıyla yattığını görmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, en yüksek makamlara oturacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasının yattığını görmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada kocasını yatarken görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada kocasını hastanede yatarken görmek aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, zorlukların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocanla yattığını görmek özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine işaret eder.

Rüyada kocasıyla yattığını görmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, sevindirici şeyler duymaya işaret eder.

Rüyada kocasının hastanede yattığını görmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments