Rüyada kocasını yatarken görmek

Rüyada kocasını yatarken görmek kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, sorunlarının azalacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına delalet eder.

Rüyada kocasını yatarken gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler söylediklerinin dikkatle dinlendiğini fark ederlerse daha iş birlikçi davranabilirler.

Rüyada kocasını başka kadınla yatarken görmek hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocayı yatarken görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocasının başkasıyla yattığını görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada kocasının yatakta yattığını görmek özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasını yatarken görmek şansının kendinden yana olacağına, hayıflanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının yattığını görmek yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasının hastanede yattığını görmek yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasıyla yattığını görmek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, ağır günler geçireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments