Rüyada kocasının askere gittiğini görmek

Rüyada kocasının askere gittiğini görmek elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, aile içinde de bereketin artacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada kocasının askere gittiğini gördüyseniz:

  • Şiddetli bir geçimsizlik, büyük bir kavga ya da benzeri bir şey meydana gelebilir.

Rüyada kocasını askere gittiğini görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada kocasını asker görmek zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine delalet eder.

Rüyada kocasının asker olduğunu görmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Rüyada kocanı asker görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada kocanı askere göndermek doğru kararların alınacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasını askerde görmek kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, hata ve günah işlemekten uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada kocasını asker olarak görmek kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, kişinin esenlik bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasının askere gittiğini görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir sebeple kendi içine kapanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments