Rüyada kocasını aldatan kadın görmek

Rüyada kocasını aldatan kadın görmek ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada kocasını aldatan kadın gördüyseniz:

  • Mütecaviz davranışlarla karşılaşmanız ihtimali var.

Rüyada kocasını aldatan kadın görmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına yorulur.

Rüyada kadının kocasını aldatmasını görmek kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocanın başka kadınla aldattığını görmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine inanılır.

Rüyada kocasının başka kadınla aldattığını görmek hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına inanılır.

Rüyada bir kadının kocasını aldattığını görmek büyük sorunlarla boğuşulacağına, kötü günlerini aşmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadının kocasını aldattığını görmek işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına işaret eder.

Rüyada kocasının aldattığını öğrenmek işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine alamet eder.

Rüyada kocayı aldattığını görmek kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments