Rüyada kocası tarafından aldatıldığını görmek

Rüyada kocası tarafından aldatıldığını görmek ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, kime gideceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocası tarafından aldatıldığını gördüyseniz:

  • Şansınızın olumlu desteği ile bütçenizi düzene koyabiliyorsunuz.

Rüyada koca tarafından aldatılmak insanlara küsüleceğine, insanlığıyla herkese örnek olacağına inanılır.

Rüyada kocası tarafından aldatılmak hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine işarettir.

Rüyada kocan tarafından aldatıldığını görmek sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada koca tarafından aldatıldığını görmek çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, günü birlik tatillere çıkacağına inanılır.

Rüyada kocası tarafından aldatıldığını görmek zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocan tarafından aldatılmak azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına tabir olunur.

Rüyada koca tarafından dövülmek ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, yüksek bir makama geleceğine işarettir.

Rüyada kocası tarafından boğulmak herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments