Rüyada kocaman ayak görmek

Rüyada kocaman ayak görmek başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, geçmişi unutup geleceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman ayak gördüyseniz:

  • Geçmişe bir göz atmak daha rahat ilerlemenizi sağlayabilir.

Rüyada kocaman ayak görmek kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada siyah kocaman yılan görmek çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocaman kaka görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocaman sivilce görmek refaha erileceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada kocaman deniz görmek büyük sorunlarla boğuşulacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına inanılır.

Rüyada kocaman kara böcek görmek inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, kişinin şifaya kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kocaman kar görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocaman balkabağı görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments