Rüyada bir kızı kucağına almak

Rüyada bir kızı kucağına almak anlayışlı bir kısmet çıkacağına, hayallerinin yıkılacağına, saygının ve iletişimin bozulacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, onların başarıları ile gururlanacağına inanılır.

Rüyada bir kızı kucağına almak gördüyseniz:

  • En umulmadık şeylerin olması bile imkan dahilindedir.

Rüyada kızı kucağına almak torunlarına dahi yeteceğine, bereketli bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada kızının kucağında bebek görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada bir kızı kucağına almak hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını kucağına almak dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, bağının ve bahçesinin de artacağına yorulur.

Rüyada birinin kucağında öldüğünü görmek zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına alamet eder.

Rüyada erkek çocuğu kucağına almak zor zamanlar yaşayacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kucağında yük taşımak sıkıntıların azalacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına işaret eder.

Rüyada kucağında taşınmak nasıl bir hayat sürdüreceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments