Rüyada annesinin kucağında bebek görmek

Rüyada annesinin kucağında bebek görmek günahkâr olacağına, ağız tadının da kaçacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, hasretlerin biteceğine, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, dileklerin yerine geleceğine, mesai saatlerinin de uzun olacağına yorulmaktadır.

Rüyada annesinin kucağında bebek gördüyseniz:

  • Spritüel, entelektüel veya estetik anlamda kendinizi geliştirebileceğiniz koşulları zorlayabilir veya seyahatlere çıkabilirsiniz.

Rüyada annemin kucağında bebek görmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne kucağında bebek görmek insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annenin kucağında bebek görmek yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına delalettir.

Rüyada annesinin kucağında bebek görmek çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine delalettir.

Rüyada annenin kucağına oturmak işlerin ve düzenin bozulacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına tabir olunur.

Rüyada annemi kucağıma almak para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada anneyi kucağında taşımak zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına inanılır.

Rüyada anneyi kucağına almak kişinin her işi severek yapacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments