Rüyada kızının işediğini görmek

Rüyada kızının işediğini görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine yorulur.

Rüyada kızının işediğini gördüyseniz:

  • Başkalarının doğrultusunda ilerleyerek ya da planlarına uyarak kendi istediğiniz şeyleri yapmanız veya hedeflerinize ulaşmanız zor olabilir.

Rüyada kızının işediğini görmek kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine delalettir.

Rüyada bir kızın işediğini görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, onları kendi gözünden bile sakınacağına alamet etmektedir.

Rüyada denize işediğini görmek maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına işarettir.

Rüyada köpeğin yüzüne işediğini görmek ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada suya işediğini görmek yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine tabir olunur.

Rüyada işediği yeri temizlemek iş hayatındaki başarılarının artacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavşanın işediğini görmek çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına yorulur.

Rüyada ölü birinin işediğini görmek rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ayşe özkılıç

Rüyada kızımın tuvalete çiş ve kaka yaptığını görmek nedemek