Rüyada suya işediğini görmek

Rüyada suya işediğini görmek allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada suya işediğini gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu gözden geçirebilir, geleceğinizle ilgili planlar yapabilirsiniz.

Rüyada suya işediğini görmek aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, genç kimselere eğitim vereceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunun üzerine işediğini görmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına rivayet eder.

Rüyada başkalarının işediğini görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine delalettir.

Rüyada küçük çocuğun işediğini görmek bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada kızının işediğini görmek kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine inanılır.

Rüyada birinin suratına işediğini görmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, üzüntülerini ve acılarını unutacağına işaret eder.

Rüyada üzerine birinin işediğini görmek içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada herkesin içinde işediğini görmek karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments