Rüyada kızını sırtında taşımak

Rüyada kızını sırtında taşımak hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, her geçen gün sorunların artacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, çok rahat bir hayata adım atacağına işaret eder.

Rüyada kızını sırtında taşımak gördüyseniz:

  • İş yaşamında yeni başlayabilecek yurt dışı bağlantılarının size büyük bir katkısı olacak.

Rüyada bir kızı sırtında taşımak güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızı sırtında taşımak çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına tabir olunur.

Rüyada kızını sırtında taşımak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kızı sırtında taşımak hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada annemi sırtımda taşımak tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine işaret eder.

Rüyada sırtında kadın taşımak hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunu sırtında taşımak kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, haramdan uzak durup, allah’a dua edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hastayı sırtında taşımak çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nurullah

Rüyada kızımı omuzumda gezdiriyordum köyümüzde anlamı varmı acaba