Rüyada kızı sırtında taşımak

Rüyada kızı sırtında taşımak sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, yokluk içine düşeceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, etiği duaların allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine işarettir.

Rüyada kızı sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Kontrol edebileceğiniz, hakim olabileceğiniz konulara konsantre olmalı, kontrol edemediğiniz olay, konu, kişi veya durumlardan uzak durmalısınız.

Rüyada kızı sırtında taşımak kendisi için isabetli kararlar alacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada bir kızı sırtında taşımak bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kızı sırtında taşımak bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına işarettir.

Rüyada kızını sırtında taşımak evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine inanılır.

Rüyada sırtında buğday taşımak elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, terslik yaşayacağına delalettir.

Rüyada sırtta yük taşımak iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, yetki ve söz sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpeği sırtında taşımak huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, sağlığın da bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırtında eşya taşımak işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments