Rüyada kızını baygın görmek

Rüyada kızını baygın görmek en küçük sorunda parlayacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, rahatsızlık vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızını baygın gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız ya da iş yaptığınız kişilerin veya meslektaşlarınızın sözlerini görmezden gelmek yerine kulak vermenizde fayda var.

Rüyada kızını baygın görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada baygın köpek görmek kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada baygın kadın görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocasını baygın görmek yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada baygın görmek ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada anneyi baygın görmek içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine işaret etmektedir.

Rüyada baygın olduğunu görmek kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu baygın görmek istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments