Rüyada kızgın bir boğa görmek

Rüyada kızgın bir boğa görmek kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine yorulur.

Rüyada kızgın bir boğa gördüyseniz:

  • Bazı konularda belirsizlikler veya sis perdesi dikkatinizi çekebilir.

Rüyada kızgın boğa tarafından kovalanmak kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada kızgın boğa görmek sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına işarettir.

Rüyada kızgın bir boğa görmek tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızgın siyah boğa görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, korkularından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızgın tosun görmek ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş anneyi kızgın görmek eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada patronunu kızgın görmek o kapıyı kapatacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızgın beyaz at görmek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments