Rüyada kıyamda durmak

Rüyada kıyamda durmak hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Rüyada kıyamda durmak gördüyseniz:

  • Gerçekte ne istediğinizi veya ne beklediğinizi bulursanız, hayatınızı daha istikrarlı hale dönüştürebilirsiniz.

Rüyada kıyamda durmak sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına inanılır.

Rüyada kıyama durmak parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, problemleri teker teker çözeceğine inanılır.

Rüyada namaz kılarken kıyamda durmak sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine işarettir.

Rüyada kıyam görmek karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyame suresini okumak yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına işaret eder.

Rüyada kıyam etmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada otobüsü durdurmak bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine alamet eder.

Rüyada kapı ağzında durmak zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, hayat mücadelesini yalnız vereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments