Rüyada arkadaşlarının küstüğünü görmek

Rüyada arkadaşlarının küstüğünü görmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, daha rahat bir hayatı olacağına, sıkıntılarının geçeceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşlarının küstüğünü gördüyseniz:

  • Duygusal konular moralinizi bozabilir.

Rüyada arkadaşınla küs olduğunu görmek maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına işaret etmektedir.

Rüyada küs olduğun arkadaşınla barışmak kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada arkadaşınla küs olmak oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının sana küstüğünü görmek onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada küs olduğu arkadaşıyla konuşmak uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına alamet eder.

Rüyada küs olduğun arkadaşınla kavga etmek markasını duyuracağına, kendisiyle de gururlanacağına rivayet eder.

Rüyada küs olduğun arkadaşla konuşmak yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, gelişmelerin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada küs arkadaşınla barışmak ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments