Rüyada arkadaşının sana küstüğünü görmek

Rüyada arkadaşının sana küstüğünü görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, kredi çekileceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, hayatında olumlu değişiklikler olacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının sana küstüğünü gördüyseniz:

  • Bir ihtimal de, size bir sığınmacı veya tutsak muamelesi yapan kişilerle sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının sana küstüğünü görmek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına işaret eder.

Rüyada sana küs olan birini görmek kişinin can derdine düşeceğine, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine yorulur.

Rüyada birinin sana küstüğünü görmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin sana küs olduğunu görmek bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sana küsen birini görmek akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının sana kötülük yaptığını görmek sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının sana kızdığını görmek gözyaşının dineceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının sana sarıldığını görmek yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments