Rüyada kışın yüzmek

Rüyada kışın yüzmek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, gelirinin garanti olacağına, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada kışın yüzmek gördüyseniz:

  • Sizin için özel bir kişi çok önemli bir amacınıza ulaşmanızda size yardım edebilir.

Rüyada kışın yüzmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada kışın denizde yüzmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada kışın kar görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, aç kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kışın yılan görmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına delalet eder.

Rüyada kışın kiraz yemek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kışın gül görmek işlerin bu yüzden epey aksayacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada kışın kiraz görmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kışın karpuz görmek inancının eksileceğine, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments