Rüyada kışın yaz görmek

Rüyada kışın yaz görmek allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, net bir bakış açısı kazanacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kışın yaz gördüyseniz:

  • Birtakım nedenlerle ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince üzerine düşmeniz halinde yoluna girecek.

Rüyada kışın yaz görmek bereketli işler yapılacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kışın dondurma yemek hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına inanılır.

Rüyada kışın erik yemek kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, sevilen bir işe ortak olunacağına işaret eder.

Rüyada kışın denize girmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına işarettir.

Rüyada kışın kar yağdığını görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına rivayet eder.

Rüyada kışın terlik giymek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine inanılır.

Rüyada kışın denizde yüzmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kışın kiraz yemek kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments