Rüyada kışın kar yağdığını görmek

Rüyada kışın kar yağdığını görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada kışın kar yağdığını gördüyseniz:

  • Daha düşük bir profil çizmeli, düşüncelerinizi ne istediğinizden emin olana kadar kendinize saklamalısınız.

Rüyada kışın kar yağdığını görmek huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine işarettir.

Rüyada kışın kar görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine delalettir.

Rüyada kışın kiraz yemek zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına inanılır.

Rüyada kışın karpuz görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada kışın yüzmek diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kışın denize girmek geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada kışın kiraz görmek işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kışın deniz görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments