Rüyada kışın geldiğini görmek

Rüyada kışın geldiğini görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine delalettir.

Rüyada kışın geldiğini gördüyseniz:

  • Yaşadığınız karışıklıklar veya stresli durumları kafanızda büyütmeyin.

Rüyada kışın geldiğini görmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kışın denizde yüzmek yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada kışın güneş görmek mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, muradınıza ereceğinize inanılır.

Rüyada kışın terlik giymek göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, bol nimete kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada kışın karpuz yemek hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada kışın yüzmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kışın deniz görmek geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kışın kar görmek iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments