Rüyada kış armudu görmek

Rüyada kış armudu görmek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, belalara denk gelmeyeceğine, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, kazançlı işler yapılacağına, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada kış armudu gördüyseniz:

  • Sizden belli konularda yanıt bekleyen kişiler olabilir.

Rüyada kış armudu görmek uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kışlık giyinmek yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada kış karpuzu görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yazdan kışa geçmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kışlık ayakkabı görmek malında zulüm meydana gelmesine, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kış günü denize girmek deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kış günü görmek hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kar kış görmek yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments