Rüyada yazdan kışa geçmek

Rüyada yazdan kışa geçmek onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, halinin iyi olduğuna, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yazdan kışa geçmek gördüyseniz:

  • Hastanede bir yakınınız varsa, ilgilenin.

Rüyada yazdan kışa geçmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına rivayet eder.

Rüyada kışlık erzak görmek güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine delalettir.

Rüyada kar kış görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına inanılır.

Rüyada kışlık kıyafet giymek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kışlık bot görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kışlık çorap görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına işaret eder.

Rüyada kışlık mont görmek rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kış görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments