Rüyada kırtasiyeden silgi almak

Rüyada kırtasiyeden silgi almak kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, mal ve para sahibi olacağına, büyük zararlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırtasiyeden silgi almak gördüyseniz:

  • Sebepsiz bir gerilim içinde olabilirsiniz.

Rüyada kırtasiyeden silgi almak çok büyük ferahlık yaşayacağına, başarılarının devamlı olacağına tabir olunur.

Rüyada kırtasiye görmek kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına yorulur.

Rüyada kırtasiye dükkanı görmek ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırtasiye dükkanı açmak arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, başarılara yeni başarılar katılacağına tabir olunur.

Rüyada kırtasiye alışverişi yapmak huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Rüyada kırtasiye açmak elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına tabir olunur.

Rüyada kırtasiyeye girmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırtasiyeden alışveriş yapmak yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments