Rüyada arkadaşla tanışmak

Rüyada arkadaşla tanışmak yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, ferah bir döneme girileceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine inanılır.

Rüyada arkadaşla tanışmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin kuvvetlendirilmesi ya da bazılarının canlandırılması gerekiyor olabilir.

Rüyada erkek arkadaşının babasıyla tanışmak rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına rivayet eder.

Rüyada erkek arkadaşın ailesiyle tanışmak hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşının ailesiyle tanışmak işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, mutsuz olacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada erkek arkadaşla tanışmak görgülü ve kültürlü olacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının ailesiyle tanışmak mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşla tanışmak sağlığının da yerine geleceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına yorulur.

Rüyada arkadaşın ailesiyle tanışmak kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kızla tanışmak ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, geleceğin güzelliklerle dolacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments