Rüyada kırmızı örtü örtmek

Rüyada kırmızı örtü örtmek bir yandan cenaze olacağına, kötü gününden de geri duracağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine yorulur.

Rüyada kırmızı örtü örtmek gördüyseniz:

  • Yeni bir iş teklifiyle karşılaşabilir, sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada kırmızı örtü örtmek arzuların yerine geleceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada örtü örtmek örtünmek zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, lükse ve konfora kavuşacağına delalet eder.

Rüyada başına yeşil örtü örtmek iş hayatında saygı göreceğine, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başına beyaz örtü örtmek dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada sarı örtü örtmek üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabeye örtü örtmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, hem mal ve para kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada başına siyah örtü örtmek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına alamet eder.

Rüyada namaz örtüsü örtmek zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments