Rüyada arkadaşlarla oyun oynamak

Rüyada arkadaşlarla oyun oynamak sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine inanılır.

Rüyada arkadaşlarla oyun oynamak gördüyseniz:

  • Psikolojik olarak bazı şeylerin eksikliğini çekiyorsanız, o şeyler doğrultusunda hareket etmelisiniz.

Rüyada eski arkadaşlarla oyun oynamak çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşla oyun oynamak ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşınla oyun oynamak elini haramdan uzak tutacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına inanılır.

Rüyada arkadaşlarla oyun oynamak özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına işarettir.

Rüyada telefonda oyun oynamak acı veren durumların vuku bulacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına tabir olunur.

Rüyada karşılıklı oyun oynamak haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle oyun oynamak sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada bilgisayarda oyun oynamak kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments