Rüyada kırışık görmek

Rüyada kırışık görmek kazancının günbegün artacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, işinde dar boğaza gireceğine, ilim ve irfan sahibi olunacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada kırışık gördüyseniz:

  • Karşınızdaki bazı kimseler size karşı çıkarcı tutumlarda olabilir.

Rüyada kendi yüzünü kırışık görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada kırışık gömlek görmek attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine inanılır.

Rüyada kırışık para görmek elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde kırışık görmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, o kişiye zararının dokunacağına alamet eder.

Rüyada kırışık perde görmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırışık gelinlik görmek ekmeksiz kalacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına işaret eder.

Rüyada kırışık kıyafet görmek ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, elinin darlaşacağına delalettir.

Rüyada kırışık pantolon görmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments