Rüyada kırık çıkık görmek

Rüyada kırık çıkık görmek sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, canının ve malının garantide olacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada kırık çıkık gördüyseniz:

  • Olayların nedenlerini kafanıza göre yorumlamanızın yanlış sonuçları olabilir.

Rüyada kırık çıkık görmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine inanılır.

Rüyada kalça çıkığı görmek kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada cam kırıklarını toplamak rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada camları kırık ev görmek dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine yorulur.

Rüyada kırık leblebi görmek gelirinin azalacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna yorulmaktadır.

Rüyada kırık pirinç görmek parasal krizler yaşanacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına inanılır.

Rüyada kırık anahtarla kapı açmak onları tebrik edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına delalet etmektedir.

Rüyada cam kırıkları tükürmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, başarılı olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments