Rüyada kırık musluk görmek

Rüyada kırık musluk görmek yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık musluk gördüyseniz:

  • Bazı konulara onay vermeden önce en ufak detayı dahi atlamamalısınız.

Rüyada kırık musluk görmek mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, etrafındakiler tarafından kutlanacağına inanılır.

Rüyada musluktan yüzünü yıkamak çocuklar gibi mutlu olacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine delalettir.

Rüyada musluktan ellerini yıkamak rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına delalettir.

Rüyada akan musluk kapatmak elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada musluktan akan su görmek yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına işarettir.

Rüyada damlayan musluk görmek çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına yorulur.

Rüyada musluk takmak kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada taharet musluğu görmek hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments