Rüyada kırık kepçe görmek

Rüyada kırık kepçe görmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına işaret eder.

Rüyada kırık kepçe gördüyseniz:

  • Bazı yöntemlerinizi veya yapılacak işleri elinize geçen bilgiler üzerine yenilemek isteyebilirsiniz.

Rüyada kırık kepçe görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kepçe makinası görmek elinin darlık görmeyeceğine, sorunların tarihe karışacağına delalet eder.

Rüyada kepçe kullandığını görmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada altın kepçe görmek elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına delalettir.

Rüyada yemek kepçe görmek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kepçeyle toprak kazmak rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına yorulur.

Rüyada kulakları kepçe görmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada kepçe altında kalmak sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments