Rüyada kırık gerdanlık görmek

Rüyada kırık gerdanlık görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, mutluluğun kapıyı çalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada kırık gerdanlık gördüyseniz:

  • Bazı gerçekler açığa çıkabilir.

Rüyada kırık gerdanlık görmek rahat nefes almaya başlayacağına, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna işaret etmektedir.

Rüyada altın gerdanlık satın almak günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın gerdanlık bulmak geçmişi unutup geleceğine, aile içinde geçiminin zorlaşacağına alamet eder.

Rüyada pırlanta gerdanlık görmek yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada gerdanlık görmek yorucu geçen bir döneme girileceğine, evleneceğinize işaret eder.

Rüyada altın gerdanlık takmak üzerinde kafa yoracağına, gözünün yaşını sileceğine işarettir.

Rüyada beyaz gerdanlık görmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına tabir olunur.

Rüyada altın gerdanlık görmek kazancın düşeceğine, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments