Rüyada kırık taş görmek

Rüyada kırık taş görmek ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine, kazancının günden güne düşeceğine, şifa edineceğine, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, aşama göstermeyeceğine, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırık taş gördüyseniz:

  • Planlarınıza uymayan ya da zaman ayırmakta zorlanacağınız şeyler için sözler verebilirsiniz.

Rüyada kırık mezar taşı görmek ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırık taş görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada kırık tek taş yüzük görmek onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına işarettir.

Rüyada camı kırık görmek başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, kredi çekileceğine tabir olunur.

Rüyada kırık fincan tabağı görmek çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, etrafındaki insanlara allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanadı kırık serçe görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada kırık askı görmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırık bardaktan su içmek zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, kişinin evlatlarının artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments