Rüyada kiraz ve şeftali görmek

Rüyada kiraz ve şeftali görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kiraz ve şeftali gördüyseniz:

  • Spor yapmayı ihmal etmeyin.

Rüyada kiraz ve şeftali görmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada şeftali ve kiraz görmek yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine yorulur.

Rüyada şeftali suyu sıkmak bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine rivayet eder.

Rüyada çürük şeftali görmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeftali kesmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, gülen yüzünün solacağına işarettir.

Rüyada ağaçtan şeftali yemek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine işarettir.

Rüyada birinin şeftali verdiğini görmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, dara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada yarım şeftali görmek kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments