Rüyada kiraciyi görmek

Rüyada kiraciyi görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kiraciyi gördüyseniz:

  • İçindeki suların duvarları yıkması için barajın sadece bir bardak suya ihtiyacı kalmış olabilir.

Rüyada kiraya ev vermek ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına işaret eder.

Rüyada ashabı kiramı görmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, birlik ve dayanışma halinde olacağına delalet eder.

Rüyada kira almak sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, hem moral hem de çareler bulacağına delalet eder.

Rüyada kiracı olduğunu görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kiracı görmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kiralık dükkan görmek mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski kiracıyı görmek yeni işler peşinde koşulacağına, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kiraya taşınmak rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments