Rüyada tarhana çorbası içmek

Rüyada tarhana çorbası içmek ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarhana çorbası içmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin asıl niyetleri üzerine detaylı düşünmeniz ortaya çıkan bir fırsatı geri çevirmenize ya da kullanmamanıza neden olabilir.

Rüyada tarhana çorbası içmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına yorulur.

Rüyada tarhana çorbası yemek çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada tarhana çorbası pişirdiğini görmek bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tarhana çorba yapmak deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada tarhana çorbası görmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine rivayet eder.

Rüyada tarhana çorbası dökmek ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine işarettir.

Rüyada tarhana çorbası yapmak işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına delalettir.

Rüyada tarhana çorbası karıştırmak yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments