Rüyada kilitli kapıyı açtığını görmek

Rüyada kilitli kapıyı açtığını görmek istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, hatalarını fark edeceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, fakir fukaraya yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kilitli kapıyı açtığını gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırların ileride pişmanlık duyabileceğiniz hatalar yaptırmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada kapının kilidini açamamak mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapı kilidi açtığını görmek illet hastalıklara tutulmayacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapı kilidini açamamak hakkını alacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada kilitli kapıyı açtığını görmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada kilit açtığını görmek bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine delalettir.

Rüyada kilidi açamamak çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kilitli kapı açmak kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına inanılır.

Rüyada kapı kiliti açmak ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments