Rüyada kapının kilidini açamamak

Rüyada kapının kilidini açamamak huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine alamet eder.

Rüyada kapının kilidini açamamak gördüyseniz:

  • Yeniliklere uymakta zaman kaybetmemelisiniz.

Rüyada kapı kilidini açamamak hanesine bolluk ve bereket dolacağına, maddi sıkıntısı olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapı kilidi açtığını görmek kötü sözler duyulacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına işarettir.

Rüyada kilitli kapıyı açtığını görmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine delalet eder.

Rüyada kapının kilidini açamamak uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, bunun farkına varacağına işaret etmektedir.

Rüyada kilit açtığını görmek çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kilidi açamamak gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine yorulur.

Rüyada kapının kilidini açmak eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına yorulur.

Rüyada kapı kilidi tamir etmek tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments