Rüyada kilit ve anahtar görmek

Rüyada kilit ve anahtar görmek kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, kazancın günden güne düşeceğine, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kilit ve anahtar gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri iyi tanımanız gerekiyor.

Rüyada anahtarla kilidi açmak maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine işaret eder.

Rüyada anahtar kilit görmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine rivayet eder.

Rüyada anahtar kilit açmak sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine delalettir.

Rüyada asma kilit ve anahtar görmek çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına işarettir.

Rüyada anahtar ve kilit görmek bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kilitli kapıyı anahtarla açmak hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, evlerin ayrılacağına yorulur.

Rüyada kilit anahtar görmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada kilit ve anahtar görmek hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments