Rüyada kiliseye saklanmak

Rüyada kiliseye saklanmak bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine tabir olunur.

Rüyada kiliseye saklanmak gördüyseniz:

  • Hayatı istediğiniz gibi yaşamayı seçecek, özgürleşmek isteyeceksiniz.

Rüyada kiliseye saklanmak hayatın tadına varacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına rivayet eder.

Rüyada kilisede fatiha okumak ekmeğinin bereketleneceğine, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine delalettir.

Rüyada kilise çan sesi duymak cesaret ve inançla hareket edeceğine, kazancının azalacağına işarettir.

Rüyada kilise bahçesi görmek uzun yıllar yaşayacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına işaret eder.

Rüyada kilisede rahip görmek sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına alamet etmektedir.

Rüyada kilise yıkmak o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kilisenin yandığını görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, ticaretinin gelişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kilise duvarı görmek nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, iş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments