Rüyada kilise çan sesi duymak

Rüyada kilise çan sesi duymak çok yüksek mevkilerde bulunacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, çok iyi işler yapılacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada kilise çan sesi duymak gördüyseniz:

  • Biraz dinlenmeli, yeni şeyler denemeli veya yaşam tarzınızda değişiklikler yapmalısınız.

Rüyada kilise çan sesi duymak gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına alamet eder.

Rüyada kilise çanı duymak geçim sıkıntısına düşüleceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada kilise çanı görmek içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada deve çanı sesi duymak neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine alamet eder.

Rüyada çan sesi duymak ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine tabir olunur.

Rüyada inek çanı görmek ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada keçi çanı görmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine delalet eder.

Rüyada çan görmek şeref ve haysiyetin artacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments