Rüyada kılıçla saldırmak

Rüyada kılıçla saldırmak yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, başarı için yılmadan çalışılacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, kazancının düşeceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına alamet eder.

Rüyada kılıçla saldırmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda çok hızlı gidiyor olabilirsiniz.

Rüyada kılıçla saldırmak devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada eve saldırmak özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Rüyada büyük balığın saldırdığını görmek sağlığının da bozulacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine inanılır.

Rüyada karganın saldırdığını görmek sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, mal ve varlık sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada siyah köpeğin saldırdığını görmek sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, çok kolay bir hayatı olacağına işaret eder.

Rüyada kediye saldırmak gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına işarettir.

Rüyada birine saldırmak yeni bir iş için başvuru yapılacağına, güzel ameller işleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasına köpek saldırdığını görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments