Rüyada yanlis yöne namaz kilmak

Rüyada yanlis yöne namaz kilmak hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, kazancının daha da artacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, uzun bir hayat yaşayacağına, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada yanlis yöne namaz kilmak gördüyseniz:

  • Yapılacak önemli konuşmaları tepki vermeden dinlemenizde fayda var.

Rüyada yanlis yöne namaz kilmak yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına delalettir.

Rüyada deniz üstünde namaz kilmak çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, birçok yeni fikir edinileceğine rivayet eder.

Rüyada namazi ters kilmak allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine alamet eder.

Rüyada burnundan kil kesmek yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına işarettir.

Rüyada killi toprak görmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kil çamuru görmek kazancında bereketin artacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada koltuk alti killari görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada kil toprağı görmek kusurların ve günahların telafi edileceğine, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments