Rüyada adet kanı olmak

Rüyada adet kanı olmak sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına delalet eder.

Rüyada adet kanı olmak gördüyseniz:

  • Sosyalleşmeniz ilginç bağlantılar kurmanızı sağlayabilir.

Rüyada adet kanının elbiseye bulaştığını görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına yorulmaktadır.

Rüyada adet kanı silmek boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına inanılır.

Rüyada kadının adet kanı görmek başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, kazancın gittikçe artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının adet kanı görmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine delalet eder.

Rüyada siyah adet kanı görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada adet olduğunu ve kanı görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine alamet etmektedir.

Rüyada adet kanının bulaştığını görmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, kısmetlerinin ve şansının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz adet kanı görmek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments