Rüyada saçını keserken görmek

Rüyada saçını keserken görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçını keserken gördüyseniz:

  • Erkekseniz şef veya patron gibi üzerinizde bulunan birisi ile anlaşmazlıklarınız olabilir.

Rüyada başkasının saçını keserken görmek gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada birini saç keserken görmek yeni kısmetlere nail olacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin saçını keserken görmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine yorulur.

Rüyada saç keserken görmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarını keserken görmek sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi saçını keserken görmek çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçını keserken görmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini saç keserken görmek kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments