Rüyada et keserken görmek

Rüyada et keserken görmek rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine tabir olunur.

Rüyada et keserken gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleriniz maddi açıdan yararlı olabilir.

Rüyada birini et keserken görmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine işarettir.

Rüyada et keserken görmek aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına rivayet eder.

Rüyada et keseri görmek kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, artık kötü günler yaşamayacağına yorulur.

Rüyada kendini keserken görmek kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, maddi olarak zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçlarını keserken görmek ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, kendisi için faydalı şeyler yapacağına alamet eder.

Rüyada keser sapı görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada koyun keserken görmek ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boğazını keserek adam öldürmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments