Rüyada kese yoğurdu görmek

Rüyada kese yoğurdu görmek rakiplerin her konuda fark atacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kese yoğurdu gördüyseniz:

  • Huyunu az çok bildiğiniz için, onun hoşuna giden davranışlarda bulunmaya çalışın.

Rüyada kese yoğurdu görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini kesen birini görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine alamet eder.

Rüyada safra kesesi ameliyatı olmak huzura erileceğine, dedikodu edeceğine rivayet eder.

Rüyada başka birine kese yapmak iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine delalet eder.

Rüyada kese yapmak zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, tamamen içine kapanacağına delalet eder.

Rüyada altın kesesi görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kese altın görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına delalettir.

Rüyada saç keseni görmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments