Rüyada kepçe görmek

Rüyada kepçe görmek iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, makam ve kariyer sahibi olunacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, onları kendi gözünden bile sakınacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kepçe gördüyseniz:

  • Fikir birliği sağladığınız kişileri iyi dinlerseniz istediğiniz neticelere ulaşabilirsiniz.

Rüyada dozer kepçesi görmek ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada kepçe makinası görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kepçe sürmek çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kepçe kulak görmek istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kepçe kaşık görmek çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, bir sebeple zorluklara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada kepçeyle balık tutmak sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini kepçe kulak görmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Rüyada tahta kepçe görmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, kazancın sürekli artacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments